Velkommen til en smakfull tandooriopplevelse i en indisk atmosfære.
Vårt ønske er at du skal ende opp blid og mett!
Du er inderlig velkommen!
Hilsen Iqbal Singh
Åpningstider:
Mandag til torsdag:
Fredag og lørdag:
Søndag:
14:00 - 22:00
14.00 - 23.00
14:00 - 22:00
Bordbestilling, takeaway eller catering:
Spiseriet Indisk Tandoori, Storgata 51, Larvik)
Meny
Allergener info / allergens info:
G
CN
ML
SE
SK
L
E
S
M
SL
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
Gluten hvete / Gluten wheat
Cashewnøtter / Cashenuts
Mandel / Almond
Sennep / Mustard
Skalldyr / Shellfish
Løk / Onion
Egg / Eggs
Soya / Soya
Melk / Milk
Selleri / celery
Forretter (starters)
1. Chicken Soup. Kr 85,– (L-M-E-G)
Stykker av kylling, hvitløk, smør, kremfløte og pepper.
Chunks of chicken, garlic, butter, cream and pepper.
2. Chicken Tikka. Kr 85,- (M)
Benfri kylling marinert i krydret yoghurtblanding, grillet i tandooriovn.
Boneless chicken marinated in spiced yoghurt and grilled in tandoor.
3. Onion Bhaji. Kr 80,– (G-L)
Friterte løkringer panert i kikertmel og krydder.
Onion rings battered in gram flour and spices and deep fried.
4. Samosa. Kr 80,- G-L)
Grønnsaker, løk, poteter og krydder. Servers med salat og hvitløksdressing.
Vegetables, onion, potatoes and spices. Served with salad and garlic dressing.
5. Prawn Pakora. Kr 95,- (G-E)
Krydder- og hvitløksmarinerte tigerreker, panert og fritert.
Tiger prawns marinated with spices and garlic, battered and deep fried.
6. Chicken Pakora. Kr 80,– (G-E-M)
Innbakt stykke av kylling, panert i kikertmel med hvitløk, ingefær, krydder og sitronsaft.
Deep fried slice of chicken, battered in gram flour, garlic, ginger, spices and lemon juice.
7. Green Salad. Kr 80,–
Salat, løk, paprika, tomat, agurk og appelsin.
Salad, onion, paprika, tomato, cucumber and orange.
8. Papadums, Jeera (cumin) 49,– (M)
Dips
9. Raita Kr 45,– (M-L)
Yoghurtbasert dipp med urter og krydder
Yogurtbased dip with herbs and spices.
10. Mango chutney Kr 20,–
Sursøt mangobasert dip med urter og krydder.
Sweet and sour mangobased dip with herbs and spices.
11. Mint chutney Kr 20,–
Myntebasert dip med urter og krydder
Mintbased dip with herbs and spices.
Lunsj (lunch) til 16:00
12. Spiseriets Varme Lunsj. Kr 175,– (L-E-G-M)
Velg mellom kylling, lam eller vegetar i våre curryretter. Serveres med ris og nanbrød.
Choose between chicken, lamb or vegetarian in our curry dishes. Served with rice and naan bread.
13. Spiseriets Nanruller. Kr 125,– (G-E-M)
Nanbrødruller med marinert og tandoorgrillet kjøtt. Velg mellom lam, biff, kylling og kylling m/hvitløk.
Nan bread rolls with marinated and grilled meat. Choose between lamb, biff, chicken and garlic chicken
Barnemeny (children’s menu)
14. Pølse og pommes frites. Kr 95,– (SL)
Sausage and French fries.
15. Kylling og pommes frites. Kr 125,– (Sl-M)
Chicken and French fries.
Kokkens spesial (the chef’s special)
Serveres med ris. Velg mellom mild, medium, medium pluss, sterk, madras og vindaloo.
Served with rice. Choose from mild, medium, medium plus, strong, madras and vindaloo.
113. Jalfraizy. Kr 265,– (L-M)
Velg mellom kylling, biff, lam og kongereker. Stekt med pepper, grønn chili, løk, og hvitløks- og ingefærpuré.
Choose chicken, beef, lamb or prawns. With pepper, green chili, onion and garlic and ginger paste.
Currykylling (chicken curries)
Alle retter serveres med ris. Velg mellom mild, medium, medium pluss, sterk, madras og vindaloo.
All dishes are served with rice. Choose from mild, medium, medium plus, strong, madras and vindaloo.
20. Chicken Curry. Kr 210,– (L-M)
Kylling med indisk currysaus.
Chicken with Indian curry sauce.
21. Chicken Tikka Masala. Kr. 235,– (L-M-CN)
Grillet kylling med kremfløte, løk, tomatsaus, cashewnøtter og krydder.
Grilled chicken with cream, onion, tomato sauce, cashew nuts and spices.
22. Chicken Balti. Kr 230,– (L-M)
Møre kyllingbiter stekt med rød og grønn paprika, løk og eksotisk baltisaus.
Tender chunks of chicken cooked with red and green paprika, onion and excotic balti sauce.
24. Chicken Bhuna. Kr 225,– (L)
Benfri kylling tilberedt i tykk saus, sammen med kokkens favorittkrydder.
Boneless chicken in thick sauce with the chef’s favourite spices.
25. Mango Chicken. Kr 225,– (L-M)
Kylling med eksotisk blanding av krydder, mango, fløte og cashewnøtter.
Chicken with an exotic combination of spices, mango, cream and cashew nuts.
26. Butter Chicken. Kr 255,– (M-CN)
Benfri biter av kylling med smør, tomatsaus og krydder, grillet i en tandoor.
Boneless chunks of chicken with butter, tomato sauce and spices, grilled in a tandoor.
27. Palak Chicken. Kr 225,– (L-M)
Kylling tilberedt med spinat, ingefær, hvitløk og krydder.
Chicken cooked with spinach, ginger, garlic and spice.
28. Chicken Korma. Kr. 235,– (L-M-CN-ML)
Kylling tilberedt i en fyldig fløtesaus med cashew nøtter.
Chicken cooked in a rich cream sauce with cashew nuts.
29. Chicken Madras. Kr 225,– (L-M)
Møre kyllingbiter i kokosbasert saus. Kun sterkhetsgrad «madras».
Tender pieces of chicken cooked with a coconut based sauce. Only heat level «madras».
30. Chicken Vindaloo. Kr 225,– (L)
Kylling og poteter med sterk indisk krydderblanding. Kun sterkhetsgrad «vindaloo».
Chicken and potatoes with hot southern Indian sauce. Only heat level «vindaloo».
Lammecurry (lamb curries)
Alle retter serveres med ris. Velg mellom mild, medium, medium pluss, sterk, madras og vindaloo.
All dishes are served with rice. Choose from mild, medium, medium plus, strong, madras and vindaloo.
35. Lamb Curry. Kr 225,– (L-M)
Benfritt lammekjøtt i indisk currysaus.
Boneless meat of lamb with Indian curry sauce.
36. Lamb Tikka Masala. Kr 245,– (L-M-CN)
Grillet lammekjøtt med kremfløte, løk, tomatsaus og krydder.
Grilled lamb with cream, onion, tomato sauce and spices.
37. Lamb Balti. Kr 230,– (L-M)
Lam stekt sammen med rød og grønn paprika, løk og eksotisk balti saus.
Grilled lamb, with red and green paprika, onion, and excotic balti sauce.
39. Lamb Bhuna. Kr 235,– (L)
Benfritt lammekjøtt tilberedt i en tykk saus, sammen med kokkens favorittkrydder.
Boneless meat of lamb cooked in thick sauce with the chef’s favorite spices.
40. Lamb Makhani Masala. Kr 255,– (M-CN)
Benfri biter av lam grillet i tandoor, med saus laget på smør, tomat og krydder.
Boneless chunks of lamb grilled in tandoor, with sauce made of butter, tomato and spices.
41. Palak Lamb. Kr 235,– (L-M)
Lammekjøtt tilberedt med spinat, løk, tomater, urter og krydder.
Lamb cooked with spinach, onion, tomatoes, herbs and spices.
42. Lamb Korma. Kr 245,– (L-M-CN-ML)
Lam tilberedt i en fyldig fløtesaus med cashewnøtter.
Lamb cooked in a rich cream sauce with cashew nuts.
43. Lamb Rogan Josh. Kr 235,– (L-M)
Lam i curry på Kashmir vis, med løk og tomatsaus.
Kashmir lamb curry with onion and tomato sauce.
44. Lamb Madras. Kr 235,– (L-M))
Lam stekt i kokosbasert saus. Kun sterkhetsgrad «madras».
Tender chunks of lamb cooked with a coconut based sauce. Only heat level «madras».
45. Lamb Vindaloo. Kr 235,– (L)
Lam og poteter med Indisk krydderblanding. Kun sterkhetsgrad «vindaloo».
Lamb and potatoes with southern Indian spices. Only heat level «vindaloo».
Curryretter fra havet (seafood curries)
Alle retter serveres med ris. Velg mellom mild, medium, medium pluss, sterk, madras og vindaloo.
All dishes are served with rice. Choose from mild, medium, medium plus, strong, madras and vindaloo.
50. Prawn Curry. Kr 235,– (L-M-SK)
Kongereker i kremfløte, currysaus og krydder.
Prawns with cream, curry sauce and spices.
51. Prawn Masala. Kr 255,– (L-M-CN-SK)
Kongereker i currysaus med løk.
Prawns with curry sauce and onion.
53. Fish Curry. Kr 235,– (L-M-SK)
Steinbit i currysaus med sitronsaft og krydder.
Catfish with curry sauce, lemon juice and spices.
54. Fish Masala. Kr 240,– (L-M-CN-SK)
Steinbit med løk, currysaus og krydder.
Catfish with onion, curry sauce and spices.
56. Prawn Balti. Kr 235,– (L-M)
Kongereker med grønn og rød paprika og løk. Stekt med eksotisk balti saus.
Prawn with red and green paprika and onion. Cooked on excotic balti sauce.
Vegansk (vegan curries)
Alle retter serveres med ris. Velg mellom mild, medium, medium pluss, sterk, madras og vindaloo.
All dishes are served with rice. Choose from mild, medium, medium plus, strong, madras and vindaloo.
57. Channa Curry. Kr 185,– (L)
Kokte kikerter i currysaus med løk og krydder.
Boiled chick peas with curry sauce, onion and spices.
58. Rajmah Curry. Kr 185,– (L))
Kokte kidneybønner i currysaus med løk og krydder.
Boiled kidney beans with curry sauce, onion and spices.
60. Chana Masala. Kr 185,– (L)
Potet, gulrot, erter og blomkål med kremet løksaus og cashewnøttsaus.
Potato, carrot, green peas and cauliflower with onion cream and cashew nut sauce.
Vegetar (vegetable curries)
Alle retter serveres med ris. Velg mellom mild, medium, medium pluss, sterk, madras og vindaloo.
All dishes are served with rice. Choose from mild, medium, medium plus, strong, madras and vindaloo.
60. Mixed Vegetable Curry. Kr 185,– (L-M)
Potet, gulrot, erter og blomkål med kremet løksaus og cashewnøttsaus.
Potato, carrot, green peas and cauliflower with onion cream and cashew nut sauce.
61. Daal Makhani. Kr 190,– (L-M-CN)
Røde kidneybønner, urid og chana daal, med tomat, smørsaus, ingefær og hvitløk.
Red kidney beans, urid and chana daal, with tomato, butter sauce, ginger and garlic.
62. Chana Masala. Kr 195,– (L-M-CN)
Kokte kikerter i currysaus med løk og krydder.
Boiled chick peas with curry sauce, onion and spices.
63. Vegetable Korma. Kr 195,– (L-M-CN)
Miks av grønnsaker, tilberedt i en fyldig fløtesaus med cashewnøtter.
Mixed vegetables, cooked in a rich cream sauce with cashew nuts.
65. Aloo Mutter. Kr 185,– (L-M)
Hakket potet, grønne erter og indisk krydder.
Chopped potato with green peas and Indian spice.
Osteretter (cheese dishes)
Alle retter serveres med ris. Velg mellom mild, medium, medium pluss, sterk, madras og vindaloo.
All dishes are served with rice. Choose from mild, medium, medium plus, strong, madras and vindaloo.
71. Palak Paneer. Kr 225,– (L-M)
Indisk cottage cheese med spinatsaus.
Indian cottage cheese with spinach sauce.
72. Mutter Paneer. Kr 225,– (L-M)
Indisk cottage cheese stekt med erter og løk, serveres med saus.
Indian cottage cheese cooked with green peas and onion, served with sauce.
73. Chana Paneer. Kr 225,– (L-M)
Kokte kikerter og indisk cottage cheese med indisk krydder.
Boiled chick peas and Indian cottage cheese with Indian spices.
Tanodooriretter (tandoori items)
Alle retter serveres med ris. Velg mellom mild, medium, medium pluss, sterk, madras og vindaloo.
All dishes are served with rice. Choose from mild, medium, medium plus, strong, madras and vindaloo.
80. Chicken Tikka. Kr 225,– (L-M)
Benfri kylling marinert i en krydret yoghurtblanding og grillet i tandooriovn.
Boneless chicken marinated with spiced yogurt and grilled in tandoor.
81. Garlic Chicken. Kr 235,– (M-CN)
Benfri kylling marinert i hvitløk, peppermynte og krydder.
Boneless chicken marinated with garlic, mint and spices.
83. Lamb Tikka. Kr 250,– (M-CN)
Benfritt lammekjøtt, marinert i en krydret yoghurtblanding og grillet i tandooriovn.
Boneless lamb marinated with yoghurt spices and grilled in tandoor.
84. Tandoori Prawn. Kr 240,– (M-CN)
Krydder- og hvitløksmarinerte tigerreker grillet i tandooriovn.
Tiger prawns marinated with spices and garlic, grilled in tandoor.
85. Spiserietes Special Mixed Grill. Kr 295,– (M-CN)
2 stk. Kylling, 2 stk. Garlic Tikka, 2 stk. Lamb Tikka og 2 stk. Beef Tikka, servert med en tandoorisaus.
2 pcs. Chicken, 2 pcs. Garlic Tikka, 2 pcs. Lamb Tikka and 2 pcs. Beef Tikka with tandoori sauce.
86. Beef Tikka. Kr 265,– (M-CN)
Ytrefilet av okse marinert i en krydret yoghurtblanding og grillet i tandooriovn.
Sirloin marinated with spiced yoghurt and grilled in tandoor.
87. Chicken Mixed. Kr 275,– (M-CN)
Blanding av Chicken Tikka og Garlic Chicken. Benfri kylling marinert med hvitløkspuré, yoghurt og garam masala.
Mix of Garlic Chicken and Chicken Tikka. Boneless chicken marinated with garlic paste, yogurt and garam masala.
Biff (steak)
Alle retter serveres med ris. Velg mellom mild, medium, medium pluss, sterk, madras og vindaloo.
All dishes are served with rice. Choose from mild, medium, medium plus, strong, madras and vindaloo.
90. Beef Tikka Masala. Kr 255,– (L-M-CN)
Grillet ytrefilet med kremfløte, løk, tomatsaus og krydder.
Grilled sirloin with cream, onion, tomato sauce and spices.
91. Beef Curry. Kr 235,– (L-M)
Ytrefilet med Indisk karrisaus.
Sirloin with Indian curry sauce.
92. Beef Bhuna. Kr 235,– (L)
Benfri biff tilberedt i tykk saus, sammen med kokkens favorittkrydder.
Boneless beef cooked in thick sauce with the chef’s favourite spices.
93. Beef Korma. Kr 255,– (L-M-CN-ML)
Biff tilberedt i en fyldig fløtesaus, med cashewnøtter.
Beef cooked in a rich cream sauce with cashew nuts.
94. Palak Beef. Kr 235,– (L-M)
Biffkjøtt tilberedt med spinat, løk, tomater, urter og krydder.
Beef cooked with spinach, onion, tomatoes, herbs and spices.
95. Beef Balti. Kr. 235,– (L-M)
Stykker av biff stekt med rød og grønn paprika, løk og eksotisk balti saus.
Chunks of beef cooked with red and green paprika, onion and excotic balti sauce.
97. Beef Vindaloo. Kr 235,– (L)
Biff og poteter med sør-indisk krydderblanding. Kun sterkhetsgrad «vindaloo».
Beef and potatoes with southern Indian spices. Only heat level «vindaloo».
98. Beef Madras. Kr 235,– (L-M)
Møre stykker av biff stekt med kokosbasertsaus. Kun sterkhetsgrad «madras».
Tender pieces of beef cooked with coconut based sauce. Only heat level «madras».
99. Biff (200g). Kr 335,– (M-SL)
Mørnet ytrefilet av okse med salat, poteter (eller pommes frites) og béarnaisesaus.
Tender sirloin with vegetables, potatoes (or French fries) and béarnaise sauce.
100. Pepper biff (200g). Kr 335,– (L-M-SL)
Mørnet ytrefilet med salat, poteter (eller pommes frites) og peppersaus.
Tender sirloin with vegetables, potatoes (or French fries) and pepper sauce.
Nanbrød (naan bread)
120. Tandoori naan. Kr 40,– (G-E-M)
121. Garlic Naan. Kr 45,– (G-E-M)
122. Coriander naan. Kr 45,– (G-E-M)
123. Mixed Naan. Kr 55,– (G-E-M)
Med hvitløk og koriander.
Naan with garlic and coriander.
124. Cheese naan (Mozarella). Kr 60,– (G-E-M)
125. Peshwari naan. Kr 70,– (G-CN-E)
Med sukker, kokos, cashewnøtter, fløte, smør, rosiner og mandelmel.
With sugar, coconut, cashew nuts, cream, butter, raisins and almond flour.
9. Raita Kr 45,– (M-L)
Yoghurtbasert dipp med urter og krydder
Yogurtbased dip with herbs and spices.
Diverse (misc)
126. Biffsnadder. Kr 180,– (S-SL)
Mørnet ytrefilét i biter med salat og pommes frites.
Pieces of tender sirloin with salad and French fries.
127. Hamburgertallerken (100 gr.) Kr 165,– (E-SL)
128. Hamburgertallerken (190 gr.) Kr 195,– (E-SL)
Hamburger med salat og pommes frites.
Hambutrger with salad and French fries.
129. Løvstektallerken. Kr 175,– (M-SL)
Løvstek med pommes frites, salat og bernaisesaus.
Cube steak with French fries, salad and bernaise sauce.
130. Pommes frites. Kr 45,– (S-L)
French fries.
Pizza – Indian Style
Vår pizza lages på fersk egenprodusert pizzabunn og dekkes med nydelig tomat saus og ost.
Our pizzas are made with fresh self-produced pizza dough and covered with delicious tomato sauce and cheese.
301. Chicken Tikka Pizza. Kr 289,– (L-G)
Marinert kyllingkjøtt, løk og paprika.
Marinated chicken, onion and paprika.
302. Garlic Chicken Pizza. Kr 289,– (L-G)
Hvitløksmarinert kylling, peppermynte, krydder, løk og tomat.
Boneless chicken marinated with garlic, mint and spices, onion and tomato.
303. Lamb Tikka Pizza. Kr 299,– (L-G)
Kryddermarinert lammekjøtt, løk og sjampinjong.
Boneless lamb marinated with youhurt and spices, onion and champingnon.
304. Prawn Pizza. Kr 299,– (L-G)
Med tomatsaus, ost, kryddermarinerte småreker, hvitløk og gresskar.
Prawn marinated with spices and garlic, onion and pumpkins.
305. Spiseriets Spesial Pizza. Kr 309,– (L-G)
Marinert lammekjøtt, hvitløksmarinert kylling, kryddermarinert kylling,rød og grønn paprika og løk.
Lamb, chicken marinated with spices and garlic, red and green paprika and onions.
306. Biff Tikka Pizza. Kr 299,– (L-G)
Med tomatsaus, ost, kryddermarinerte småreker, hvitløk og gresskar.
Prawn marinated with spices and garlic, onion and pumpkins.
307. Pepperoni Pizza. Kr 235,– (L-G)
Ost, pepperoni og ananas.
Cheese, pepperoni and pineapple.
308. Vegetar Pizza. Kr 269,– (L-G)
Sjampinjong, rød paprika, tomat, løk, mais og ananas.
Champignon, red paprika, tomato, onion, corn and pineapple.
309. Pizza Original. Kr 269,– (L-G)
Skinke og sjampinjong.
Ham and champignon.
Forretter (starters)
1. Chicken Soup. Kr 85,– (L-M-E-G)
Stykker av kylling, hvitløk, smør, kremfløte og pepper.
Chunks of chicken, garlic, butter, cream and pepper.
2. Chicken Tikka. Kr 85,- (M)
Benfri kylling marinert i krydret yoghurtblanding, grillet i tandooriovn.
Boneless chicken marinated in spiced yoghurt and grilled in tandoor.
3. Onion Bhaji.Kr 80,– (G-L)
Friterte løkringer panert i kikertmel og krydder.
Onion rings battered in gram flour and spices and deep fried.
4. Samosa. Kr 80,- G-L)
Grønnsaker, løk, poteter og krydder. Servers med salat og hvitløksdressing.
Vegetables, onion, potatoes and spices. Served with salad and garlic dressing.
5. Prawn Pakora. Kr 95,- (G-E)
Krydder- og hvitløksmarinerte tigerreker, panert og fritert.
Tiger prawns marinated with spices and garlic, battered and deep fried.
6. Chicken Pakora. Kr 80,– (G-E-M)
Innbakt stykke av kylling, panert i kikertmel med hvitløk, ingefær, krydder og sitronsaft.
Deep fried slice of chicken, battered in gram flour, garlic, ginger, spices and lemon juice.
7. Green Salad. Kr 80,– (74,–)
Salat, løk, paprika, tomat, agurk og appelsin.
Salad, onion, paprika, tomato, cucumber and orange.
8. Papadums, Jeera (cumin). 49,– (M)
Dips
9. Raita Kr 45,– (M-L)
Yoghurtbasert dipp med urter og krydder
Yogurtbased dip with herbs and spices.
10. Mango chutney Kr 20,–
Sursøt mangobasert dip med urter og krydder.
Sweet and sour mangobased dip with herbs and spices.
11. Mint chutney Kr 20,–
Sursøt mangobasert dip med urter og krydder.
Sweet and sour mangobased dip with herbs and spices.
Lunsj (lunch)
12. Spiseriets Varme Lunsj. Kr 175,– (L-E-G-M)
Velg mellom kylling, lam eller vegetar i våre curryretter. Serveres med ris og nanbrød.
Choose between chicken, lamb or vegetarian in our curry dishes. Served with rice and naan bread.
13. Spiseriets Nanruller. Kr 125,– (G-E-M)
Nanbrødruller med marinert og tandoorgrillet kjøtt. Velg mellom lam, biff, kylling og kylling m/hvitløk.
Nan bread rolls with marinated and grilled meat.
Barnemeny (children’s menu)
14. Pølse og pommes frites. Kr 95,– (SL)
Sausage and french fries.
15. Kylling og pommes frites. Kr 125,– (SL-M)
Chicken and french fries.
Kokkens spesial
(the chef’s special)
Retten serveres med ris. Velg mellom mild, medium, medium pluss, sterk, madras og vindaloo.
Served with rice. Choose from mild, medium, medium plus, strong, madras and vindaloo.
113. Jalfraizy. Kr 265,– (L-M)
Velg mellom kylling, biff, lam eller kongereker stekt med pepper, grønn chili, løk, og hvitløks- og ingefærpuré.
Choose between chicken, beef, lamb or prawns cooked pepper, green chili, onion and garlic and ginger paste.
Currykylling
(chicken curries)
Alle retter serveres med ris. Velg mellom mild, medium, medium pluss, sterk, madras og vindaloo.
All dishes are served with rice. Choose from mild, medium, medium plus, strong, madras and vindaloo.
20. Chicken Curry. Kr 210,– (L-M)
Kylling med indisk currysaus.
Chicken with Indian curry sauce.
21. Chicken Tikka Masala. Kr. 235,– (L-M-CN)
Grillet kylling med kremfløte, løk, tomatsaus og krydder.
Grilled chicken with cream, onion, tomato sauce and spices.
22. Chicken Balti. Kr 230,– (L-M)
Møre kyllingbiter stekt med rød og grønn paprika, løk og eksotisk baltisaus.
Tender chunks of chicken cooked with red and green paprika, onion and excotic balti sauce.
24. Chicken Bhuna. Kr 225,– (L)
Benfri kylling tilberedt i tykk saus, sammen med kokkens favorittkrydder.
Boneless chicken in thick sauce with the chef’s favourite spices.
25. Mango Chicken. Kr 225,– (L-M)
Kylling med eksotisk blanding av krydder, mango, fløte og cashewnøtter.
Chicken with an exotic combination of spices, mango, cream and cashew nuts.
26. Butter Chicken. Kr 255,– (M-CN)
Benfri biter av kylling med smør, tomatsaus og krydder, grillet i en tandoor.
Boneless chunks of chicken with butter, tomato sauce and spices, grilled in a tandoor.
27. Palak Chicken. Kr 225,– (L-M)
Kylling tilberedt med spinat, ingefær, hvitløk og krydder.
Chicken cooked with spinach, ginger, garlic and spice.
28. Chicken Korma. Kr. 235,– (L-M-CN-ML)
Kylling tilberedt i en fyldig fløtesaus med cashew nøtter.
Chicken cooked in a rich cream sauce with cashew nuts.
29. Chicken Madras. Kr 225,– (L-M)
Møre kyllingbiter i kokosbasert saus. Kun sterkhetsgrad «madras».
Tender pieces of chicken cooked with a coconut based sauce. Only heat level «madras».
30. Chicken Vindaloo. Kr 225,– (L)
Kylling og poteter med sterk indisk krydderblanding. Kun sterkhetsgrad «vindaloo».
Chicken and potatoes with hot southern Indian sauce. Only heat level «vindaloo».
Lammecurry (lamb curries)
Alle retter serveres med ris. Velg mellom mild, medium, medium pluss, sterk, madras og vindaloo.
All dishes are served with rice. Choose from mild, medium, medium plus, strong, madras and vindaloo.
35. Lamb Curry. Kr 225,– (L-M)
Benfritt lammekjøtt i indisk currysaus.
Boneless meat of lamb with Indian curry sauce.
36. Lamb Tikka Masala. Kr 245,– (L-M-CN)
Grillet lammekjøtt med kremfløte, løk, tomatsaus og krydder.
Grilled lamb with cream, onion, tomato sauce and spices.
37. Lamb Balti. Kr 230,– (L-M)
Lam stekt sammen med rød og grønn paprika, løk og eksotisk balti saus.
Grilled lamb, with red and green paprika, onion, and excotic balti sauce.
39. Lamb Bhuna. Kr 235,– (L)
Benfritt lammekjøtt tilberedt i en tykk saus, sammen med kokkens favorittkrydder.
Boneless meat of lamb cooked in thick sauce with the chef’s favorite spices.
40. Lamb Makhani Masala. Kr 255,– (M-CN)
Benfri biter av lam grillet i tandoor, med saus laget på smør, tomat og krydder.
Boneless chunks of lamb grilled in tandoor, with sauce made of butter, tomato and spices.
41. Palak Lamb. Kr 235,– (L-M)
Lammekjøtt tilberedt med spinat, løk, tomater, urter og krydder.
Lamb cooked with spinach, onion, tomatoes, herbs and spices.
42. Lamb Korma. Kr 245,– (L-M-CN-ML)
Lam tilberedt i en fyldig fløtesaus med cashewnøtter.
Lamb cooked in a rich cream sauce with cashew nuts.
43. Lamb Rogan Josh. Kr 235,– (L-M)
Lam i curry på Kashmir vis, med løk og tomatsaus.
Kashmir lamb curry with onion and tomato sauce.
44. Lamb Madras. Kr 235,– (L-M))
Lam stekt i kokosbasert saus. Kun sterkhetsgrad «madras».
Tender chunks of lamb cooked with a coconut based sauce. Only heat level «madras».
45. Lamb Vindaloo. Kr 235,– (L)
Lam og poteter med Indisk krydderblanding. Kun sterkhetsgrad «vindaloo».
Lamb and potatoes with southern Indian spices. Only heat level «vindaloo».
Curryretter fra havet
(seafood curries)
Alle retter serveres med ris. Velg mellom mild, medium, medium pluss, sterk, madras og vindaloo.
All dishes are served with rice. Choose from mild, medium, medium plus, strong, madras and vindaloo.
50. Prawn Curry. Kr 235,– (L-M-SK)
Kongereker i kremfløte, currysaus og krydder.
Prawns with cream, curry sauce and spices.
51. Prawn Masala. Kr 255,– (L-M-CN-SK)
Kongereker i currysaus med løk.
Prawns with curry sauce and onion.
53. Fish Curry. Kr 235,– (L-M-SK)
Steinbit i currysaus med sitronsaft og krydder.
Catfish with curry sauce, lemon juice and spices.
54. Fish Masala. Kr 240,– (L-M-CN-SK)
Steinbit med løk, currysaus og krydder.
Catfish with onion, curry sauce and spices.
56. Prawn Balti. Kr 235,– (L-M)
Kongereker med grønn og rød paprika og løk. Stekt med eksotisk balti saus.
Prawn with red and green paprika and onion. Cooked on excotic balti sauce.
Vegansk (vegan curries)
Alle retter serveres med ris. Velg mellom mild, medium, medium pluss, sterk, madras og vindaloo.
All dishes are served with rice. Choose from mild, medium, medium plus, strong, madras and vindaloo.
57. Channa Curry. Kr 185,– (L)
Kokte kikerter i currysaus med løk og krydder.
Boiled chick peas with curry sauce, onion and spices.
58. Rajmah Curry. Kr 185,– (L)
Kokte kidneybønner i currysaus med løk og krydder.
Boiled kidney beans with curry sauce, onion and spices.
60. Chana Masala. Kr 185,– (L)
Potet, gulrot, erter og blomkål med kremet løksaus og cashewnøttsaus.
Potato, carrot, green peas and cauliflower with onion cream and cashew nut sauce.
Vegetar
(vegetable curries)
Alle retter serveres med ris. Velg mellom mild, medium, medium pluss, sterk, madras og vindaloo.
All dishes are served with rice. Choose from mild, medium, medium plus, strong, madras and vindaloo.
60. Mixed Vegetable Curry. Kr 185,– (L-M)
Potet, gulrot, erter og blomkål med kremet løksaus og cashewnøttsaus.
Potato, carrot, green peas and cauliflower with onion cream and cashew nut sauce.
61. Daal Makhani. Kr 190,– (L-M-CN)
Røde kidneybønner, urid og chana daal, med tomat, smørsaus, ingefær og hvitløk.
Red kidney beans, urid and chana daal, with tomato, butter sauce, ginger and garlic.
62. Chana Masala. Kr 195,– (L-M-CN)
Kokte kikerter i currysaus med løk og krydder.
Boiled chick peas with curry sauce, onion and spices.
63. Vegetable Korma. Kr 195,– (L-M-CN)
Miks av grønnsaker, tilberedt i en fyldig fløtesaus med cashewnøtter.
Mixed vegetables, cooked in a rich cream sauce with cashew nuts.
65. Aloo Mutter. Kr 185,– (L-M)
Hakket potet, grønne erter og indisk krydder.
Chopped potato with green peas and Indian spice.
Osteretter (cheese dishes)
Alle retter serveres med ris. Velg mellom mild, medium, medium pluss, sterk, madras og vindaloo.
All dishes are served with rice. Choose from mild, medium, medium plus, strong, madras and vindaloo.
71. Palak Paneer. Kr 225,– (L-M)
Indisk cottage cheese med spinatsaus.
Indian cottage cheese with spinach sauce.
72. Mutter Paneer. Kr 225,– (L-M)
Indisk cottage cheese stekt med erter og løk, serveres med saus.
Indian cottage cheese cooked with green peas and onion, served with sauce.
73. Chana Paneer. Kr 225,– (L-M)
Kokte kikerter og indisk cottage cheese med indisk krydder.
Boiled chick peas and Indian cottage cheese with Indian spices.
Tanodooriretter (tandoori items)
Alle retter serveres med ris. Velg mellom mild, medium, medium pluss, sterk, madras og vindaloo.
All dishes are served with rice. Choose from mild, medium, medium plus, strong, madras and vindaloo.
80. Chicken Tikka. Kr 225,– (L-M)
Benfri kylling marinert i en krydret yoghurtblanding og grillet i tandooriovn.
Boneless chicken marinated with spiced yogurt and grilled in tandoor.
81. Garlic Chicken. Kr 235,– (M-CN)
Benfri kylling marinert i hvitløk, peppermynte og krydder.
Boneless chicken marinated with garlic, mint and spices.
83. Lamb Tikka. Kr 250,– (M-CN)
Benfritt lammekjøtt, marinert i en krydret yoghurtblanding og grillet i tandooriovn.
Boneless lamb marinated with yoghurt spices and grilled in tandoor.
84. Tandoori Prawn. Kr 240,– (M-CN)
Krydder- og hvitløksmarinerte tigerreker grillet i tandooriovn.
Tiger prawns marinated with spices and garlic, grilled in tandoor.
85. Special Mixed Grill. Kr 295,– (M-CN)
2 stk. Kylling, 2 stk. Garlic Tikka, 2 stk. Lamb Tikka og 2 stk. Beef Tikka, servert med en tandoorisaus.
2 pcs. Chicken, 2 pcs. Garlic Tikka, 2 pcs. Lamb Tikka and 2 pcs. Beef Tikka with tandoori sauce.
86. Beef Tikka. Kr 265,– (M-CN)
Ytrefilet av okse marinert i en krydret yoghurtblanding og grillet i tandooriovn.
Sirloin marinated with spiced yoghurt and grilled in tandoor.
87. Chicken Mixed. Kr 275,– (M-CN)
Blanding av Chicken Tikka og Garlic Chicken. Benfri kylling marinert med hvitløkspuré, yoghurt og garam masala.
Mix of Garlic Chicken and Chicken Tikka. Boneless chicken marinated with garlic paste, yogurt and garam masala.
Biff (steak)
Alle retter serveres med ris. Velg mellom mild, medium, medium pluss, sterk, madras og vindaloo.
All dishes are served with rice. Choose from mild, medium, medium plus, strong, madras and vindaloo.
90. Beef Tikka Masala. Kr 235,– (L-M)
Grillet ytrefilet med kremfløte, løk, tomatsaus og krydder.
Grilled sirloin with cream, onion, tomato sauce and spices.
91. Beef Curry. Kr 235,– (L-M)
Ytrefilet med Indisk karrisaus.
Sirloin with Indian curry sauce.
92. Beef Bhuna. Kr 235,– (L-M)
Benfri biff tilberedt i tykk saus, sammen med kokkens favorittkrydder.
Boneless beef cooked in thick sauce with the chef’s favourite spices.
93. Beef Korma. Kr 255,– (L-M-CN-ML)
Biff tilberedt i en fyldig fløtesaus, med cashewnøtter.
Beef cooked in a rich cream sauce with cashew nuts.
95. Beef Balti. Kr 235,– (L-M)
Stykker av biff stekt med rød og grønn paprika, løk og eksotisk balti saus.
Chunks of beef cooked with red and green paprika, onion and excotic balti sauce.
97. Beef Vindaloo. Kr 235,– (L)
Biff og poteter med sør-indisk krydderblanding. Kun sterkhetsgrad «vindaloo».
Beef and potatoes with southern Indian spices. Only heat level «vindaloo».
98. Beef Madras. Kr 235,– (L-M)
Møre stykker av biff stekt med kokosbasertsaus. Kun sterkhetsgrad «madras».
Tender pieces of beef cooked with coconut based sauce. Only heat level «madras».
99. Biff (200g). Kr 335,– (M-SL)
Mørnet ytrefilet av okse med salat, poteter (eller pommes frites) og béarnaisesaus.
Tender sirloin with vegetables, potatoes (or French fries) and béarnaise sauce.
100. Pepper biff (200g). Kr 335,– (L-M-SL)
Mørnet ytrefilet med salat, poteter (eller pommes frites) og peppersaus.
Tender sirloin with vegetables, potatoes (or French fries) and pepper sauce.
Nanbrød (naan bread)
120. Tandoori naan. Kr 40,– (G-E-M)
121. Garlic naan. Kr 45,– (42,–) (G-E-M)
122. Coriander naan. Kr 45,– (G-E-M)
123. Mixed Naan. Kr 55,– (G-E-M)
Med hvitløk og koriander.
Naan garlic and coriander.
124. Cheese naan (Mozarella). Kr 60,– (G-E-M)
125. Peshwari naan. Kr 70,– (G-CN-E)
Med sukker, kokos, cashewnøtter, fløte, smør, rosiner og mandelmel.
With sugar, coconut, cashew nuts, cream, butter, raisins and almond flour.
8. Raita. Kr 45,– (M-L)
Yoghurtbasert dipp med urter og krydder.
Yogurtbased dip with herbs and spices.
Diverse (misc.)
126. Biffsnadder. Kr 180,– (S-SL)
Mørnet ytrefilét i biter med salat og pommes frites.
Pieces of tender sirloin with salad and French fries.
127. Hamburgertallerken (100 gr.) Kr 165,– (E-SL)
Hamburger med salat og pommes frites.
Hamburger with salad and French fries.
128. Hamburgertallerken (190 gr.) Kr 195,– (E-SL)
Hamburger med salat og pommes frites.
Hamburger with salad and French fries.
129. Løvstektallerken. Kr 175,– (M-SL)
Løvstek med pommes frites, salat og bernaisesaus.
Cube steak with French fries, salad and bernaise sauce.
130. Pommes frites. Kr 45,– (S-L)
French fries.
Pizza – Indian Style
Vår pizza lages på fersk egenprodusert pizzabunn og dekkes med nydelig tomat saus og ost.
Our pizzas are made with fresh self-produced pizza dough and covered with delicious tomato sauce and cheese.
301. Chicken Tikka Pizza. Kr 289,– (L-G)
Marinert kyllingkjøtt, løk og paprika.
Marinated chicken, onion and paprika.
302. Garlic Chicken Pizza. Kr 289,– (L-G)
Hvitløksmarinert kylling, peppermynte, krydder, løk og tomat.
Boneless chicken marinated with garlic, mint and spices, onion and tomato.
303. Lamb Tikka Pizza. Kr 299,– (L-G)
Kryddermarinert lammekjøtt, løk og sjampinjong.
Boneless lamb marinated with youhurt and spices, onion and champingnon.
304. Prawn Pizza. Kr 299,– (L-G)
Med tomatsaus, ost, kryddermarinerte småreker, hvitløk og gresskar.
Prawn marinated with spices and garlic, onion and pumpkins.
305. Spiseriets Spesial Pizza . Kr 309,– (L-G)
Marinert lammekjøtt, hvitløksmarinert kylling, kryddermarinert kylling,rød og grønn paprika og løk.
Lamb, chicken marinated with spices and garlic, red and green paprika and onions.
306. Biff Tikka Pizza. Kr 299,– (L-G)
Med tomatsaus, ost, kryddermarinerte småreker, hvitløk og gresskar.
Prawn marinated with spices and garlic, onion and pumpkins.
307. Pepperoni Pizza. Kr 235,– (L-G)
Ost, pepperoni og ananas.
Cheese, pepperoni and pineapple.
308. Vegetar Pizza. Kr 269,– (L-G)
Sjampinjong, rød paprika, tomat, løk, mais og ananas.
Champignon, red paprika, tomato, onion, corn and pineapple.
309. Pizza Original. Kr 269,– (L-G)
Skinke og sjampinjong.
Ham and champignon.